Tűzpiros cipellők
2015. március 18. írta: Natulcien.style

Tűzpiros cipellők

Ezt a bejegyzést élveztem a legjobban, alig vártam, hogy eljussunk a sorozatban a piros cipőkhöz. Ehhez a darabhoz aztán kell bátorság és önbizalom, minél pirosabb, annál több. Nem is szaporítom a szót, jöjjenek a képi inspirációk.

Egyszerűen nem tudtam rendezetten sorba szedni ezt a tematikus bejegyzést. Csapongtam jobbra-balra, mint egy kisgyerek a cukorka boltban, úgyhogy nézzétek el, ha nem találtok logikát a sorrendben. Remélem mindenki talál kedvére való megoldást, hogy a rég áhított piros cipőt végre beilleszthesse a ruhatárába.

Tiszta feketével, piros kiegészítőkkel. rfekete.jpg

Tiszta fehérrel. rwhiter.jpg

Szürkés árnyalatokkal. rszurke1.jpg

Barna verziókkal. rbarna.jpg

Bőrrel. rbor.jpg

Katonásan (cargo, military). rcargo1.jpg

Csíkossal. rcsik.jpg

Világos pólóval. redwhite.jpg

Sötét pólóval. rrock.jpg

Laza elegánsan. rny.jpg

Színeket becsempészve. rnatur.jpg

Világos kockással. rkocka.jpg

Sötét kockással. rkocka1.jpg

Leopárd mintával bármilyen verzióban. rleop.jpg

rlepo1.jpg

Zöld árnyalatokkal. rzold.jpg

Piros árnyalatokkal. rprint.jpg

Tűzpirosan. rred.jpg

A tanulság pedig, hogy egy ilyen cipőben stílusosan lehet bárhol ülni.rl.jpg

Képek: Chicisimo, Pinterest.

Szép napot, Natulcien.

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichobeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5816815704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pszichomacska 2015.03.18. 11:02:37

Már az előző posztnál is felmerült bennem, de most meg is kérdezem. Kedves Natulcien, és Nőtársaim, ti hogyan hordjátok ezeket a bebújós, magas sarkú csodákat csak úgy mezítlábra húzva? Nekem nem sikerül, feltöri a lábam, kényelmetlen, stb. Pedig minden vágyam egy (vagy több) szép, színes csodacipő!

Natulcien.style 2015.03.18. 16:05:39

@pszichomacska: Hahó Pszichomacska, nekem az a trükköm, hogy vannak olyan cipőbe, szandál pántra ragasztható zselés kiegészítők, amik nagyon kényelmessé teszik ezeket a cipőket. De tény, hogy inkább szépek, mint kényelmesek:). Az igazán elhivatott magassarkú mániásokat meg támogatják a rutin, az évek és a magas fájdalomküszöb:D

Jizzler 2015.03.19. 03:40:45

Zselés saroktapasztól nettó fél számmal kisebb lesz a cipő, de használ valamelyest. Van még a "titokzoknis" megoldás, ha nem fenyeget annak veszélye, hogy ki kell bújnod a cipőből. :) Az én 35.5-ös lábamra speciel mindegyik nagy, és kilátszik a cipőkből. :P
süti beállítások módosítása