Minimalista hangulat
2015. január 28. írta: Natulcien.style

Minimalista hangulat

 

Ha gondba kerülök egy stílusirányzat körülírásával marad az, hogy más művészeti ágakat hívok segítségül. Most például a zenét. Szerintem ez a klip és a hozzátartozó zene tudja leírni a legpontosabban mi is a minimalizmus.  A „kevesebb néha több” és az „egyszerű de nagyszerű” közhelyek nem adják vissza, hogy a minimalizmus eredeti, letisztult és még véletlenül sem unalmas annak ellenére, hogy nem használ szinte semmilyen kiegészítőt. Funkcionális ruhadarabok eredeti szabásvonallal és magas minőséggel. Egyszerű színekkel kombinálnak, alap darabjai a fekete, fehér és szürke. Ha látsz a BKV-n egy edzőcipős, farmeros, fehér pólós lányt ő szimplán snassz lesz, ha csak nincs kifejezetten jó alakja és szép arca, de erről majd legközelebb. A minimalista stílusú öltözködést igenis észre lehet venni. Ki lehet szúrni a tömegből könnyedén, mert elegáns és letisztult. Az ilyen típusú nőknek, akik tudják ezt viselni nem kell semmi extra, hogy felhívják magukra a környezet figyelmét, csak a minőség, a  kellem és a stílus.

Üdv: Natlcien

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichobeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5516815788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sünibaba 2015.01.28. 16:14:09

Engem nagyon érdekel, hogy mitől lesz valaki minimalista stílusú a snassz helyett. A BKV-s példádat véve: ha egy nőn edzőcipő, farmer és fehér póló van, akkor tekinthetjük minimalistának, ha hozzá szép arca és jó alakja van; amennyiben nincs, akkor szimplán snassz lesz? Vagy a viselt ruhák minősége a döntő kritérium? Vagy egyfajta kisugárzás? (Ha ez utóbbi, akkor ezt kifejthetnénk bővebben:-D)

Natulcien.style 2015.01.28. 16:30:02

@sünibaba: Jogos észrevétel és logikai bukfenc az irományomban, ami bizony félreérthető. Köszönöm a kérdést:). A BKV-s csinos lány nem minimalista lesz, de mivel csinos és szép ezért észrevszik az emberek és nem snassz lesz, hanem egy csinos és vagy szép lány farmer pólóban. A minimalizmus lényege a minőségi és egyedi, letisztult ruhadarabok, amik egységet alkotnak egy nőben a kisugárzásával együtt.
süti beállítások módosítása